VEG é inteiramente dedicado, explica a Porto Editora, em comunicado, a refeições à base de vegetais. Para tal, Jamie Oliver inspirou-se em "encontros com alguns dos melhores chefs vegetarianos e em tradições gastronómicas de todo o mundo".

O foco inteiramente vegetariano é uma novidade na carreira de Jamie Oliver, depois de, em obras anteriores, ter dedicado um capítulo a este tipo de receitas.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicação no Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Massive shout going out to everyone that has bought my new VEG cookbook, I'm so excited and grateful for the feedback that you guys have been giving me, and seeing your hashtags and how great your dishes are looking next to the pictures in the book. You guys continue to inspire me and in 20 years I've never taken for granted you guys buying a book. Veg for me was a really important step in trying to make mainstream how much focus we should be putting on the bountiful things that grow in the garden. Good for you, good for your wallet and good for the planet!! Thank you, thank you for getting it and supporting it and I've just been told that it is the bestselling veg book in the UK!!! What an honour. So thank you if you've been really enjoying it and are getting on your veg journey. I'm lucky to share the stage with other brilliant authors out there doing great things with veg

Uma publicação partilhada por Jamie Oliver (@jamieoliver) a

 

Com mais de 140 receitas fáceis e deliciosas, distribuídas por 12 capítulos, VEG vai dos "guisados aos pratos de forno, passando pelos hambúrgueres ou empadões", acrescenta a mesma fonte.

VEG é pensado para quem "está a pensar em reduzir o consumo de proteína animal um ou dois dias por semana" ou mesmo para quem já segue "um regime alimentar totalmente vegetariano", concluem.